TC Kimlik Numaranızın Son Hanesine Göre PTT'den 15.000-25.000 -35.000 ve 55.000 TL Ödeme Yapılacak! Hemen ATM'den Çekebilirsiniz

TC Kimlik Numaranızın Son Hanesine Göre PTT'den 15.000-25.000 -35.000 ve 55.000 TL Ödeme Yapılacak! Hemen ATM'den Çekebilirsiniz

T.C. Kimlik Kartınız ile başvuru yaparak ödemenizi alabilirsiniz. 20.000 TL ile 80.000 TL arasında yapılacak ödeme için başvuru detayları ve koşullar belli oldu. İşte tüm detaylar...

PTT tarafından başlatılan kredi kampanyasında 20 bin lira ile 80 bin lira tutarında ödeme alınacağı açıklandı. TC kimlik kartı ile ödemenizi alabilirsiniz. 20 bin lira ile 80 bin lira arasında ödeme yapılacak. PTT tarafından ihtiyaç kredisi adı altında ödeme almak isteyenlere duyurusunu yaptı.

PTT’nin Yapacağı Ödeme İle İlgili Detaylar

PTT internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklama ile kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların TC kimlik kartları ile taleplerini bildirmeleri halinde başvuru yapabileceklerini açıkladı.

20 Bin ile 80 Bin TL arası ödeme ile ilgili kurumun internet sitesinden yapılan açıklamada, kredi başvurusunda bulunmak isteyenlere TC kimlik kartlarını ibraz etmeleri halinde PTT şubelerinden başvuru ile destek verilecek. Her hangi bir kişinin vekâletini üzerinde bulunduran kişiler vekili oldukları kişinin adına başvuru işlemi yapamayacaklar. Başvuru yapılmış olsa da talepler değerlendirilmeyecek. Başvuruda gerekli belgelerin imzalanması şartı bulunuyor.

PTT ihtiyaç kredisi kampanyası için katılım sağlamak isteyenlere PTT şubelerine giderek başvuru imkanı sunulmaktadır. İsteyen herkes bu kampanyadan faydalanabilecektir. İşlem süresi ise oldukça kısa tutuluyor. Türkiye’nin her ilçesinde PTT şubelerinden de geniş erişim kolaylığı oluşturulmuştur.

Kısa Mesaj İle Başvurular Yapılabilir Mi?

PTT şubelerine gitmeye gerek bile kalmadan mobilden kampanyaya dâhil olunabiliyor. Yapılması gereken tek işlem ise telefonun mesaj bölümünü kullanarak PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazıp göndermektir. En kısa sürede geri dönüş ile bilgilendirme işlemi gerçekleşir.

PTT Kredi Taleplerine Emeklilerde Başvurabilir Mi?

PTT'den kredi talebinde bulunacaklara arasında emekliler de yer alıyor. Başvuru işlemini yapacak emekliler için ise durum biraz daha farklı. Emeklilere verilen ödemeler devlet tarafından yapıldığı için kredi kullanmak isteyen emekliler, maaş ödemelerini PTT'den bankadaki emeklilik hesabına iletmesi gerekiyor. Emeklilik hesabı'ndan başvuru ile kredi talebi gerçekleştirilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.